Përparësitë e produkteve FILCOTEN FILCOTEN

Teknologjia FILCOTEN ju siguron përfitime të shumta:

  1. Pesha me të lehta të elementeve – shpenzime me të vogla të transportit dhe instalim (montimi) me i shpejt
  2. Ekologjike:  Material natyral qe është i reciklueshëm
  3. Eko-miqësore nëpërmjet përdorimit të lëndëve të para minerale - thjesht plotësisht të riciklueshme
  4. Përmes përbërjes me shumë fibra është me rezistent ndaj presionit dhe bymimit dhe tkurrjes
  5. Përmirësimi i rezistencës së përdorimit dhe instalimit
  6. Me sipërfaqe të brendshme te lëmuar për rrjedhje me te mire te ujit.
  7. Pjesët e vrazhda të jashtme shërbejnë për lidhje me te forte me beton
  8. Kanalet dhe pjesët e vrazhda te jashtme shërbejnë për lidhje me te forte ne themele.

Ballina . Apendiksat .
zur Navigation
Sprache wählen:
Deutsch . English . Hrvatski . Magyarul . Česky . Slovensky . Română . Slovensko . Nederlands . Srpski . Polski . Shqipe . Български . Dansk . Norsk

Navigieren Sie hier:

FILCOTEN është një markë e BG

CMS
This website uses cookies. Details about the use of cookies.
With the continued use of our website you consent to our use of cookies.
Accept